فایل حاضر مربوط به مبحث فرآوری محصولات غذایی میباشد. معرفی،خصوصیت مهندسی هوای خشک کردن،خشک کن ها،فرآوری دانه های روغنی،بوجاری کردن ویا همان درجه بندی کردن محصولات غذایی از نظر اندازه و کیفیت،ماشین های فرآوری خوراک دام و در آخر جابجایی محصولات میباشد. این جزوه نه تنها مناسب رشته های کشاورزی ست بلکه هر فصل آن مناسب تحقیق و ارائه میباشد با تصاویر مناسب ،نمودار و فرمول های مربوط به هر بخش که به صورت کامل و جامع توضیخ داده شده است
فرمت فایل: | |
حجم فایل: | |
تعداد فایل: |